GF Fonden og trafiksikkerhed

GF Fonden ønsker at være en markant aktør inden for trafiksikkerhed i Danmark og henvender sig bredt til alle typer trafikanter. 

Siger man GF, siger man også trafiksikkerhed. Siden en gruppe ildsjæle stiftede lokale GF-forsikringsklubber  tilbage i 1960erne, har ønsket om at fremme en god adfærd i trafikken været en bærende ide. Helt fra starten var GF de gode bilisters forsikringsselskab, hvor de, som kørte fornuftigt og hensynsfuldt i trafikken, kunne få en god forsikring til en god pris. Et medlemsejet selskab, hvor årets overskud på bilforsikringen blev betalt tilbage til medlemmerne. 

GF Fonden går nye veje for trafiksikkerheden
I mange år har GF Forsikring holdt køretekniske kurser for selskabets bilister for at fremme en trafiksikker adfærd bag rattet, og siden 2005 har GF hvert år uddelt trafikpriser til iderige og engagerede institutioner, foreninger og enkeltpersoner. Nu tager GF Fonden det næste skridt.

50 år efter at de første lokale GF-forsikringsklubber så dagens lys, går GF Fonden nye veje for trafiksikkerheden. GF Fonden ønsker at være en markant aktør inden for trafiksikkerhed ved at skabe et unikt, målrettet koncept, der henvender sig bredt til alle typer trafikanter.

Læs mere om det nye koncept: Bliv trafiksikker med GF