Gf_fonden-filmkonkurrence

GF Fondens filmkonkurrence

Plads til alle i fællesskabet

Ensomhed er svært at tale om. Også for børn og unge, der ikke føler sig som en del af fællesskabet. Derfor sætter GF Fondens filmkonkurrence 2021 nu fokus på fællesskab.

Deltag i GF Fondens filmkonkurrence, hvor 6., 7. og 8. klasser kan konkurrere om, hvem der kan producere den bedste kampagnefilm, der motiverer jævnaldrende til at dyrke fællesskabet og have blik for deres ensomme kammerater.

Temaet lægger op til en kreativ fortolkning af, hvordan unge kan øge trivslen og vinke farvel til ensomheden ved at være hensynsfulde og vise overskud til deres kammerater.

Under overskriften ”Plads til alle i fællesskabet” skal eleverne i grupper skabe deres egne film, der motiverer unge til at invitere andre unge ind i fællesskabet. Alt klares med deres mobiltelefon, og de lærer en masse om bl.a. ideudvikling, fortælleteknik og videoredigering.

 

Tilmelding til filmkonkurrencen

Tilmeld din klasse og deltag i konkurrencen. Der er begrænset antal pladser og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

 

Upload din film 

Hver klasse kan indsende én film til konkurrencen. Sidste frist for indsendelse af film er fredag d. 14. maj 2021. 

 

Stem på din favorit

Du kan se de indsendte film fra mandag d. 17. maj og du kan stemme på din favoritfilm i perioden mandag d. 24. maj til fredag d. 28. maj 2021. Blandt de 10 film, der får flest stemmer, samt to wildcard-film udvælger et dommerpanel de tre bedste film samt en film til specialprisen. Vinderne får besked medio juni 2021 og vinderfilmene offentliggøres efterfølende på www.gffonden.dk.

 

De bedste film præmieres med kr. 5.000 til førstepladsen, kr. 3.000 til andenpladsen, kr. 1.000 til tredjepladsen. Specialprisen præmieres med biografbilletter til hele klassen. 

 

Sidste år handlede filmkonkurrencen om trafiksikkerhed. Se de tre vinderfilm og bliv inspireret.

1. plads

 

Hjælp hinanden i trafikken af Holme Skole 8.C

2. plads

 

Overskud i trafikken af Vesterbro Ny Skole 7.X

3. plads

 

#tagdintid af Vestre Skole Silkeborg 7.X